Home
Groningen,
stad en provincie
Uw Gids
Agenda 2017 individuele deelname
Groepen
op maat
Contact
Home
Groningen
Uw gids
individuele deelname
groepen
op maat
Contact
English English

Wie is uw gids?

Paulien Ex - uw gids voor Groningen

Ik ben Paulien Ex, 58 jaar en woon sinds mijn 18e jaar met veel plezier in Groningen. Na het VWO heb ik de opleiding HBO - Jeugdwelzijnswerk gevolgd. Vervolgens heb ik werkzaamheden in dit vak uitgevoerd. Na een tiental jaren ben ik langzamerhand op een ander werkterrein terecht gekomen.

Mijn interesse voor kunst en cultuur, geschiedenis, architectuur en stedenbouw hebben me er toe gebracht in dienst van verschillende bedrijven rondleidingen en excursies uit te voeren. Dit waren fietsvakanties voor buitenlandse toeristen in Nederland, architectuurrondleidingen in het Gasuniegebouw te Groningen, stadswandelingen, rondleidingen voor het Blue Moon architectuurevenement en bedrijfsexcursies voor Hazewinkel Pers.

Mijn bovengenoemde interesse combineer ik met mijn enthousiasme en ervaring om met groepen om te gaan. Ik houd ervan om op heldere en ongecompliceerde wijze te vertellen en uit te leggen. Daarnaast houd ik zelf van wandelen en fietsen en vind het leuk mensen op deze wijze mee te nemen op ontdekkingsreis.

Al 15 jaar ben ik nu zelfstandig gids voor Groningen Stad en Ommeland.Ik zou wel kunnen zeggen dat ik aardig door de wol geverfd ben. Ik ben autodidact en met veel plezier voer ik nog steeds excursies uit en ontwikkel ik nieuwe tochten.

Graag ontmoet ik u tijdens een van de excursies.

Tot ziens!

Paulien Ex

Reacties van deelnemers:

Beste mevrouw Ex,

Het was een heel boeiende ervaring, die stadswandeling, en ik houd me ook aanbevolen voor volgende mogelijkheden.
Zou u me kunnen waarschuwen als u de Amsterdamse School-wandeling voor individuele deelnemers aanbiedt?

Met vriendelijke groet,
Janneke Leunissen-RooseboomHe Paulien,
het waar en wondervol tocht dat je ons deze dag gegeven heeft!! Bedankt heelemal, het waar en goote plezier voor me en de anderen curisten.
Sorry, maar mijn nederlands is niet so good, maar ik will even meer daran werken. Ik kan het goed verstaan maar in schrijf is het niet so goed.
Bedankt, en we willen, denk ik, in de lent en fietstocht doen.
Moie weekend en veel plezier me je werk.
Marianne Wirbel oit Emden

Beste Paulien,
ik heb gisterochtend samen met mijn zusje Janneke Leunissen enorm genoten van de excursie langs allerlei hofjes in Groningen. Wat een aangename verrassing! Zelf woon ik pas sinds kort in Eenrum en verken Gr-stad beetje bij beetje. Ik was al vaak langs de hofjes gelopen, maar had geen idee over al dat moois achter de muren. Dit was een leuke toevoeging aan de kennis over historie en cultuur...
Wij gaan zeker nog eens meedoen met een wandeling!
Wij samen hebben uitsluitend complimenten over je eigen bedrijf. De site en deze excursie zitten in elk geval erg doordacht en goed in elkaar. Nogmaals bedankt en alle succes toegewenst,
hartelijke groet,
Pauline RoosebooomHoi Paulien
Nog de complimenten voor je enthousiaste manier van vertellen.
Wie weet tot ziens
PaulHallo Paulien,
Zondag jl hebben mijn vrouw en ik erg genoten van de stadswandeling , waarbij we de hofjes bezochten.
Het lijkt ons ook leuk om eens een hapjeswandeling te maken , maar dan geen pannenkoekrestaurants , eerder een wandeling langs bv een aantal goede restaurants of tappas bars , waar dan iets 'kleins' kan worden genuttigd; heb je zoiets al in de aanbieding?
Nogmaals bedankt voor de leuk gebrachte info , succes met het werk, en...
Tot ziens ,
Ellen en Cees BooseHallo Paulien,
Genoten van je leuke uitleg vanmorgen tijdens de stadswandeling. Ga door zo!
Groeten,
Jan en Ineke van StaverenHallo Paulien,
Wij vonden de excursie vandaag een aanrader. Nogmaals onze complimenten voor de wijze waarop jij e.e.a. hebt ingevuld en gepresenteerd.
Toekomstig zullen wij graag weer een keer mee doen aan 1 van jouw activiteiten. Wij bedanken je nogmaals en wensen je alle succes toe met je activiteiten.
Hartelijke groeten,
Piet en Hennie.Dag Paulien,
Een kleine week na ons toch wel regenachtige weekendje Groningen willen we je even hartelijk bedanken voor je enthousiaste en interessante begeleiding tijdens de stadswandeling. We hebben genoten van je aanwezigheid!
Succes met je verdere business!
Groet,
VeraPauline,
Zoals belooft, hier zijn de foto's die wij afgelopen vrijdag 15/7 gemaakt hebben op de prachtige excursie die je voor ons bedacht hebt.
Wij hebben een heel fijne dag gehad en misschien tot een volgende keer.
Veel succes met je programma's en wie weet tot ziens.
Kees en Mily TolkVerslag Dagje Groningen voor rechtbank Almelo van Ben Krüders.naar boven

(home)